Actie KLM: Boek een vlucht en krijg 2 gratis huurfietsen

Luchtvaartmaatschappij KLM en fietsverhuurplatform BimBimBikes gaan samenwerken. Als je nu vliegtickets boekt, dan krijg je 2 huurfietsenn cadeau. En wie wil dat nou niet?

BimBimBikes is ’s werelds eerste online verzamelplatform voor fietsverhuurbedrijven. Ga je op vakantie en wil je van tevoren een huurfiets boeken? Dat kan gemakkelijk online via BimBimBikes. Het bedrijf brengt je in contact met lokale verhuurbedrijven in meer dan 41 landen.  Je kunt via je computer, tablet of smartphone een huurfiets reserveren. Zo weet je zeker dat de fiets van jouw keuze klaarstaat op jouw (vakantie-) bestemming. Je kunt gemakkelijk online boeken en je fiets staat ter plekke voor je klaar. En verhuur je zelf fietsen? Dan kan jij je gemakkelijk en snel aansluiten bij de site.

Terug naar de actie. Boek je nu tussen 26 april en 2 mei een ticket op klm.com, dan kun je bij jouw boeking een code invoeren. Voer fiets in en je krijgt gratis 2 huurfietsen. Het gaat om 2 fietsen voor 1 dag en de actie is geldig voor 25 van de in totaal 76 Europese KLM-bestemmingen. Wil je weten welke steden dat zijn? Een overzicht daarvan lees je via deze link.

Na de boeking krijg je binnen 2 dagen een vouchercode in je mail, deze code voer je in op de site van BimBimBikes. De vouchercode is geldig voor reserveringen tot en met 31 december 2016

Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Actie Weekend Vrij NS: Nu tijdelijk met gratis hotelovernachting
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Cycleswap
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels

Geen reacties // Reageer