Pyjama’s Nights: Overnachten voor de helft van de prijs in Brussel

Het gaat niet goed met de hotels in Brussel. De Brussels Hotels Association heeft nu iets nieuws bedacht om de toeristen weer terug de hotels in te krijgen. Maar de toeristen moeten daar wel iets voor doen.

De Brusselse hotels verkeren na de aanslagen nog steeds in zwaar weer. De BHA heeft daar nu iets op bedacht. Tijdens de Pyjama’s Nights krijgen gasten minimaal 50 procent korting op hun kamer. Maar die korting krijg je niet zomaar, je moet namelijk in pyjama naar het hotel komen en ook inchecken in die pyjama, pas dan gaat de korting in. Een grappig initiatief wel.

Sophie Blondel, voorzitster van de BHA, legt uit waarom ze deze actie in het leven hebben geroepen: ”De actie moet gezien worden als een origineel initiatief dat de Belgische eigenheid en humor benadrukt. Want humor en levensvreugde blijven een sterk en efficiënt wapen in België.”

Om kans te maken op deze korting moet je vanaf 27 april een kamer reserveren. Dit kan telefonisch, via de hotelwebsite, via de mail of gewoon via de receptie. Het gaat dan om aankomsten van 5 tot en met 8 mei en valt samen met de jaarlijkse Irisfeesten.

50 hotels doen mee aan deze actie, wil je weten welke hotels? Kijk dan snel op deze site.

Lees ook:Uitverkoop bij Easyjet
Lees ook:Idee van VVD: Speciale pas voor toeristen
Lees ook:OV-chipkaart verlopen? Doneer je oude saldo!
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Goede grappen op de snelweg

Geen reacties // Reageer