Bijzonder overnachten: Hotel Costa Verde Costa Rica

Ben je gek van vliegtuigen, heb je geen last van hoogtevrees en vind jij het leuk om op gekke plekken te overnachten? Dan is dit misschien een leuk hotel voor je! In de jungle van Costa Rica, het is een eindje vliegen maar dan heb je ook wat, kan je namelijk slapen in een vliegtuig-boomhut.

Het is een boomhut met een Boeing uit 1965 erin en dit vliegtuig was eigendom van South Africa Air. Het vliegtuig stond maar wat weg te roesten op het vliegveld van San José. Hotel Costa Verde had al plannen om een bijzondere suite te bouwen en vond dit vliegtuig. Met 5 trucks werd het vliegtuig naar de rand van de jungle gebracht, op een hoog voetstuk gezet en zo tot hotel verbouwd. Hier heb je een prachtig uitzicht over de oceaan en de jungle. Bovenop de rechtervleugel is een houten terras gebouwd, waar je buiten kunt eten en zitten.

In het vliegtuig zelf vind je 2 slaapkamers en het vliegtuig is volledig gemeubileerd . De slaapkamer heeft airco en een groot bed. Verder is de hotelkamer van alle moderne gemakken voorzien. Wel kan je, als je hier overnacht, wat last krijgen van luidruchtige buren: De luiaards, toekans en apen logeren graag in de bomen naast je. 

Voor een nachtje slapen in deze boomhut betaal je, in het hoogseizoen, zo’n 135 dollar per nacht. Wil je liever niet in de boomhut slapen, dan kun je ook in de bungalows of penthouses aan zee overnachten.

De kans dat dit vliegtuig van de radar verdwijnt, is overigens zeer klein.

Hotel Costa Verde
Antonio, Costa Rica

Lees ook:Overnachten in een Franse boomhut al vanaf 30 euro
Lees ook:Overnachten in bijzondere boomhutten in Zweden
Lees ook:(Filmpje) Zo mooi is Costa Rica
Lees ook:Costa Rica rondreizen – Costa Rica avontuurlijke reizen – Costa Rica groepsreizen – Costa Rica singlereizen – Costa Rica Singlereis Costa Rica groepsreis
Lees ook:Groepsreizen Costa Rica & panama Singlereizen Costa Rica & Panama Rondreizen Costa Rica & Panama

Geen reacties // Reageer