De Nuuverstee in Borger Camperlocatie van het jaar

Camperaars hebben De Nuuverstee in Borger uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2016. Volgens bezoekers is het een perfecte, nette plek, met uitstekend sanitair en vriendelijke beheerders.

Camperlocatie De Nuuverstee van familie Hulshof in Borger scoort met een 9,5 het hoogst op de NKC-website Campercontact.com. Veel camperaars zijn zeer te spreken over de vriendelijke ontvangst door Wim en Roelie Hulshof. Ook is het prachtig fietsen in de omgeving van het Drentse Borger.

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland 1.139 camperlocaties. Deze maakten allemaal evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft.

Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. Na een nek-aan-nekrace met Camping Boerderij Wetland en Camperpark Kuikhorne, de winnaar van vorig jaar, koos het publiek camperplaats De Nuuverstee in Borger als winnaar.

Lees ook:Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke beste camperlocatie van 2017
Lees ook:Camperpark Kuikhorne Camperlocatie van het jaar
Lees ook:Longlist bekend: Stem nu op Camping van het Jaar 2018
Lees ook:Miljoen bezoekers voor site Campercontact
Lees ook:Stem op de ANWB Camping van het jaar 2016

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Nuuverstee in Borger Camperlocatie van het jaar

  1. Fokke

    Vorig jaar zijn we daar ook geweest maar echt bijzonder is het niet. Beetje kaal in de open weilanden maar wat ons stoorde de drukke N-weg. met de fiets moet je kilometers maken om een bos tegen te komen om te wandelen met de hond.
    Pak volgend jaar eens een plek waar wat mee te doen is voor onze kinderen.

      /  

Comments are closed.