Deze week: Vakantie vieren op Gran Canaria

Terwijl iedereen nog druk aan het werk is, ben ik momenteel aan het genieten van maar liefst 3 weken vakantie. En vandaag is het tijd om echt vakantie te vieren, want ik vertrek naar Gran Canaria, olee!

Na lang wikken en wegen wist ik nog niet waar ik naartoe moest. Ik vond alles leuk en had een top 3 gemaakt. Ik had de keuze uit een hotel op Sicilië (waar nu bosbranden zijn), een hotel in Orlando (waar het nu ook niet pais en vree is) of een hotel op Gran Canaria (Waar volgens geruchten Zika muggen vliegen). Ik besloot om voor optie 3 te gaan, maar de spoeling qua hotels was best wel dun geworden, te meer ook omdat ik voor een last-last minute ging.

Uiteindelijk heb ik hotel IFA Continental in Playa del Ingles geboekt. Het hotel heeft 3 sterren, ligt vlakbij het strand en het centrum en beschikt over een heerlijk groot zwembad. De beoordelingen zijn goed, al lees ik wel dat de wifi, waar je ook nog voor moet betalen, niet optimaal is. En wifi, dat heb ik juist nodig. Maar gelukkig beschikt het hotel over een aantal mifi-routers (Mobiele wifi’s) die ik bij de receptie kan huren. Ik heb zelf ook zo’n handig apparaatje en ben benieuwd welke het beste is.

Het hotel heeft naast vele kamers en 2 zwembaden ook een aantal bars en een restaurant met, als ik de foto’s mag geloven, heerlijk eten. ik verblijf op basis van halfpension, All Inclusive kon ook, maar ik weet niet zo goed of dit wel iets voor mij is.

Maar goed, genoeg over het hotel. Vanmiddag vlieg ik met TUI naar het eiland. Gran Canaria staat bekend als feesteiland, maar Gran Canaria is meer dan Playa Del Ingles, de duinen van Maspalomas en het uitgaanscentrum. Zo heeft Gran Canaria ook schattige bergdorpjes en leuke markten. Ik ga eens kijken wat het eiland nog meer voor je te bieden heeft.

Ben jij nu ook benieuwd naar dit hotel en het eiland? Dat komt goed uit, op mijn Facebook plaats ik de komende week een paar leuke foto’s. Like de pagina en de foto’s komen vanzelf in je timeline terecht.

Lees ook:Gran Canaria: méér dan bruinbakken
Lees ook:Wandelparadijs Gran Canaria organiseert wandelfestival
Lees ook:Transavia vliegt van Weeze naar Gran Canaria
Lees ook:Fotoblog: 10 x Skiathos
Lees ook:Dit weekend: Terug naar Terschelling..

1 Reacties // Reageer

One thought on “Deze week: Vakantie vieren op Gran Canaria

  1. Jack

    Je begint te zeggen dat iedereen nog aan het werk is maar alle hotels zitten al vol. Laatst zelf op vakantie met Tui gelijk 2 uur vertraging en bij de dropp off voor je koffer ruim 1 1/2 uur in de rij gestaanje kunt beter niet meer van tevoren reserveren iedereen doet het maar de rij voor wie niet gereserveerd heeft was zo verdwenen. Veel plezier daar hopelijk lekker weer.

      /  

Comments are closed.