Secret Escapes: Exclusieve aanbiedingen bij luxe hotels

Wil jij graag eens in een luxe hotel overnachten, maar heb je niet zoveel geld te besteden. Dat hoeft geen probleem meer te zijn, want nu is er Secret Escapes, een website waar je met veel korting kunt overnachten in een hotel met 5 sterren. En dat vinden wij fijn!

Secret Escapes is in 2011 opgericht en is nu ook in Nederland actief. Secret Escapes richt zich op kortingen op luxe hotels. Luxe hotels, zoals het Ritz en Marriot, doen niet aan acties of kortingen. Maar ook deze hotels hebben vaak te maken met lege kamers en deze moeten toch gevuld worden. Het bedrijf gaat op zoek naar luxe hotels in de hele wereld die nog een paar kamers vrij hebben. En Secret Escapes kan die kamers weer aanbieden met flinke kortingen.

Ik heb zelf ook even op de site gekeken natuurlijk. Er staan vele mooie aanbiedingen tussen. Ik heb deze vergeleken met andere sites en de site van het hotel zelf. Het klopt inderdaad dat de prijzen een stuk lager zijn dan bij andere sites. Wat ook leuk is, is dat Secret Escapes bij een aantal hotels ook vluchten aanbiedt, wat reserveren nog aantrekkelijker maakt. Ik zou bijna zelf een hotel boeken, maar ik zit nu al op Gran Canaria. Misschien leuk voor een volgende trip?

Wil jij nou ook eens met flinke korting in een luxe hotel overnachten? Dat kan. Je gaat naar deze site, vult je mailadres in en je bent aangemeld, gratis en voor niks. Je kan zo direct het hotelaanbod zien. De website biedt elke week aanbiedingen in 4- en 5-sterrenhotels in binnen- en buitenland. De aanbiedingen blijven maximaal twee weken geldig. Kortingen kunnen oplopen tot 70%. Kortom, waar voor je geld.

Lees ook:Black Friday: Hotelkamers, vliegtickets en cruises vandaag extra voordelig
Lees ook:HotelWeek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels in Europa
Lees ook:Actie Weekend Vrij NS: Nu tijdelijk met gratis hotelovernachting
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer