Nieuw bij Expedia: Reizen met punten

Expedia.nl, één van ‘s werelds grootste online reisorganisaties, kondigt een nieuwe functionaliteit aan, die Expedia+ leden in staat stelt punten in te wisselen voor het boeken van hotelovernachtingen.

Voorheen moesten klanten van Expedia.nl  de verzamelde punten omzetten in een voucher voordat die voucher in mindering gebracht kon worden op de prijs van het hotel. Expedia maakt dit proces nu eenvoudiger: zodra klanten op de checkout-pagina komen, zien ze de verzamelde punten* die direct gebruikt kunnen worden bij de transactie. Leden kunnen zoveel Expedia+ punten gebruiken als ze willen. Op die manier kan de prijs van een hotelovernachting naar zelfs 0 euro worden teruggebracht.

“We willen Expedia+ leden de mogelijkheid bieden gemakkelijk te reizen met hun verzamelde punten”, zegt René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux bij Expedia. “We implementeren dit eerst bij het boeken van hotels, zodat Expedia+ leden de mogelijkheid krijgen om de punten direct om te zetten in een korting bij hotelovernachtingen. We zien dat reizigers de behoefte hebben op een eenvoudige manier te boeken, punten te verzamelen en deze te verzilveren. De functionaliteit die we vandaag introduceren voorziet hierin. Klanten kunnen nu ‘overnachten met punten’ en we kijken ernaar uit om deze toepassing verder uit te breiden met onder andere ‘vliegen met punten’ en ‘activiteiten doen met punten’.”

De overige voordelen van Expedia+ blijven ook geldig als je reist met punten. Reizigers kunnen bijvoorbeeld nog steeds de waarde van hun punten verdubbelen als ze overnachten in +VIP Access hotels. In tegenstelling tot de loyaliteitsprogramma’s van andere online reisorganisaties kunnen klanten die ‘reizen met punten’ bij Expedia ook kortingsvouchers gebruiken. Bovenop de Expedia+ punten kunnen Expedia leden ook nog steeds frequent-flyer punten (‘miles’) verzamelen bij luchtvaartmaatschappijen, alsook creditcard loyaliteitspunten.

Alle reizigers kunnen toetreden tot Expedia’s gratis loyaliteitsprogramma. Ingelogde leden verdienen punten met elke type product dat ze boeken via Expedia.nl. Expedia+ is het loyaliteitsprogramma van Expedia, waarmee reizigers punten kunnen verzamelen voor korting op hun volgende reis.

Expedia is één van ‘s werelds grootste online reisbureaus en biedt toegang tot honderdduizenden accommodaties over de hele wereld, inclusief boetiekhotels en grote hotelketens. Bij Expedia vind je daarnaast vluchten van meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen, een ruim aanbod aan huurauto’s en diverse activiteiten op de bestemming van je keuze.

 

Lees ook:Consumentenorganisatie wil onderzoek naar sjoemelen met spaarprogramma’s voor veelvliegers
Lees ook:Online je vakantie boeken steeds populairder
Lees ook:Nieuw bij Arriva: Sparen voor cadeau’s met de MyOV-app
Lees ook:Nieuw bij KLM: Package Deals
Lees ook:Wereldwijd gratis overnachten!

Geen reacties // Reageer