HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels in Europa

Zin om luxe te overnachten, maar heb je niet zoveel geld te besteden? Dan volgt hier een leuke tip! Vanaf morgen gaat de HotelWeek, om 10.00 uur precies, namelijk weer van start. Je kan via de site hotelweek.nl een week lang een luxe hotel boeken voor een klein prijsje, in binnen- en buitenland. En wie wil dat nou niet?

Na een succesvolle zomereditie van HotelWeek vorig jaar, introduceert HotelSpecials dit jaar HotelWeek ZomerWeek! Nieuw dit jaar is dat luxe 3-sterrenhotels met een hoge gastenbeoordeling zijn toegevoegd aan het aanbod luxe 4-sterrenhotels en luxe 5-sterrenhotels. Daarnaast is het aanbod van HotelWeek ZomerWeek deze editie enkel te boeken via HotelSpecials. De vaste lage prijs van HotelWeek ZomerWeek is uniek; hotels in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Tsjechië bieden extreem hoge kortingen voor deze actie in de zomerperiode.

Door het aanbod 4- en 5-sterrenhotels te verrijken met luxe 3-sterrenhotels met hoge gastenbeoordelingen, hoopt HotelSpecials meer consumenten enthousiast te maken om voor een spotprijs te overnachten in de zomerperiode. Remco Hofstede, CEO BookerZzz: “Wij zijn zeer trots dat we dit jaar een tweede zomereditie kunnen lanceren. We hopen hiermee zoveel mogelijk consumenten een kans te geven om tegen een laag tarief te overnachten in zijn of haar favoriete luxe hotel”.

In de week van 27 juni 2016 tot en met 3 juli 2016 kun jij luxe overnachtingen boeken tegen een vaste lage prijs en altijd inclusief ontbijt! 3-sterrenhotels voor € 40,- p.k.p.n. incl. ontbijt, 4-sterrenhotels voor € 50,- p.k.p.n. incl. ontbijt, 5-sterrenhotels voor € 70,- p.k.p.n. incl. ontbijt.

Tot en met 3 juli 2016 23:59 uur heb jij de tijd om een ontspannen verblijf te boeken in topbestemmingen als Rotterdam, Düsseldorf, Berlijn en Gent. Het aanbod hotels is heel divers deze editie van HotelWeek ZomerWeek. Je hebt de mogelijkheid een hotelovernachting te boeken in steden en in een natuurrijke omgeving. Daarnaast heb je de keuze uit kleine hotels tot grote ketens.

Het grote voordeel voor consumenten is de extreem lage prijs en het bij overnachting inbegrepen ontbijt. Hoteliers bieden door het hanteren van deze vaste prijs gedurende HotelWeek ZomerWeek kortingen tot maar liefst 65%.

Lees ook:HotelWeek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Betaalbaar verblijven in tophotels tijdens de HotelWeek
Lees ook:5-sterrenhotels boeken voor 35 euro per nacht tijdens HotelWeek
Lees ook:Tip: Luxe overnachten voor een prikkie
Lees ook:Secret Escapes: Exclusieve aanbiedingen bij luxe hotels

Geen reacties // Reageer