Corendon stopt met vluchten Groningen-Bodrum

De gevolgen van de mislukte couppoging in Turkije zijn nog steeds merkbaar. Zo zijn er bij Corendon haast geen vluchten meer geboekt vanaf Groningen naar Turkije. Corendon heeft dan ook besloten om deze vluchten te schrappen.

Turkije was na een reeks aanslagen al minder populair bij vakantiegangers, maar na de mislukte staatsgreep laten vakantiegangers Turkije helemaal massaal links liggen. Ook bij Corendon komen er minder reserveringen binnen. De touroperator heeft daarom besloten om de wekelijkse vlucht van Groningen naar Bodrum (en weer terug) te schrappen. Vanuit Groningen vliegt de touroperator nog wel naar Antalya.

Vanaf 9 augustus worden de vluchten geschrapt. Klanten die al een vlucht hadden geboekt, vliegen nu vanaf Schiphol naar Bodrum.

Lees ook:TUI schrapt tot april 2016 alle reizen naar Sharm el-Sheikh
Lees ook:Crisis: Touroperator schrapt per direct alle vluchten naar Corfu
Lees ook:Thomas Cook schrapt Lesbos
Lees ook:Gedupeerden Hellas Travel willen Aegean Airlines voor rechter slepen
Lees ook:Hellas Travel schrapt vluchten: Geen geld terug, luchthaven helpt gedupeerden

Geen reacties // Reageer