Alleen in Parijs: Overnachten als James Bond

In de categorie bijzonder overnachten heb ik weer een leuk hotel voor je gevonden. Ben je nu helemaal gek van James Bond, heb jij alle dvd’s thuis en kan je de tekst wel dromen, maar ben je toch een beetje teleurgesteld dat je zelf niet zo’n stoere geheim agent met hippe gadgets bent? Ga dan naar Parijs, niet alleen de stad van de liefde, maar blijkbaar ook de stad met een bijzondere hotelkamer voor de filmliefhebber…

In Parijs kunnen ze het leed nu wat voor je verzachten, in hotel The Seven. (De 2 nullen mag je er zelf bij bedenken) Het hotel beschikt over een Secret Agent Suite, welke helemaal gewijd is aan Bond, James Bond.

De kamer heeft een eigen hamman, loungeruimte en luxe douche. Ook kan je alle films van James Bond in je eigen bioscoop bekijken. De wc is goudkleurig en onder de lampen hangen revolvers. Wil je deze kamer boeken, dan kost dat je 447 euro per nacht!

Geen fan van James, geen nood! Het hotel heeft ook kamers in de stijl van bijvoorbeeld Alice in Wonderland of Marie Antoinette.
Seven Hotel heeft 4 sterren, 7 suites en ligt in het centrum van Quartir Latin, de studentenwijk van Parijs. Charme en design zijn de sleutelwoorden van dit kleine hotelletje.

Seven Hotel
rue Berthollet 20, Parijs

Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York
Lees ook:Bezoekje aan WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Lees ook:HotelWeek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Appartementen checken via Wimdu
Lees ook:Parijs: Best Western Premier Regent’s Garden Hotel

Geen reacties // Reageer