See your city: New York lanceert nieuwe campagne

NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor de stad New York, nodigt iedereen uit om New York van een andere kant te leren kennen met de ‘See Your City’ campagne. Alle vijf wijken van New York City, de Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island, doen mee met deze 4e editie van de campagne.

“New York City heeft altijd nieuwe plekken om te ontdekken. Met deze campagne dagen we New Yorkers en bezoekers uit om het maximale uit hun verblijf in New York te halen en om hun ervaringen te delen,” zegt Fred Dixon, President en CEO van NYC & Company. “Met het vernieuwde programma maken we het makkelijker voor locals om verder te kijken dan hun eigen buurt en voor bezoekers om de stad als een echte local te leren kennen.”

Om deelname via social media aan te moedigen is een partnership aangegaan met Beautiful Destinations. Zij delen New York City moments op hun Instagram en Snapchat zoals je de stad nog nooit gezien hebt. Met #SeeYourCity delen zowel locals en toeristen hun foto’s op Instagram.

 

Lees ook:Tip: leer een stad echt kennen door de ogen van een local
Lees ook:New York haalt recordaantal bezoekers binnen
Lees ook:Recordaantal bezoekers New York
Lees ook:New York trekt veel toeristen ondanks crisis
Lees ook:Gocampr.com: Kamperen bij de locals

Geen reacties // Reageer