Dit weekend: USA Go Wild in Broodfabriek Rijswijk

Heb je nog geen plannen voor dit weekend en heb je plannen om op vakantie naar Amerika te gaan? Dan heb ik een leuke tip voor! In de Broodfabriek in Rijswijk vindt dit weekend USA Go Wild plaats, inspiratie genoeg!

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar bezoekers alles te weten komen over de Verenigde Staten. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild. Een ultieme USA belevenis in smaak, geluid, gevoel en emotie waar bezoekers kennis maken met de Amerikaanse keuken, (shop)cultuur en uiteraard Amerikaanse muziek.

Diverse touroperators en camper en – autoverhuur specialisten zullen tijdens het evenement Amerika liefhebbers voorzien van alle benodigde informatie voor een droomreis naar Amerika. USA Go Wild vindt dit weekend plaats in de industriële hal van de Broodfabriek in Rijswijk, deze zal gedurende drie dagen verdeeld worden in drie secties met elk een eigen thema; steden, avontuur/natuur en stranden.

Als aanvulling op het evenement kunnen bezoekers tijdens de beide beursdagen GRATIS naar de spectaculaire film ‘National Parks Adventure zien in het Omniversum (op 15 minuten afstand). Deze 40 minuten durende film is gemaakt ter ere van het 100-jarig bestaan van de National Park Service en geeft een spectaculair beeld van de Nationale Parken in de Verenigde Staten.

USA Go Wild, De Broodfabriek, Rijswijk
Zaterdag en zondag tussen 10.00 en 18.00 uur

Lees ook:War on tourists ehhh terrorists; what’s the difference?
Lees ook:Radio DJ overleeft vliegtuigcrash
Lees ook:Amerikaanse studenten vieren Spring Break; veel feest, drank en seks op stranden in de VS en Caribbean
Lees ook:JetBlue vliegt rechtstreeks van New York naar Cuba
Lees ook:29-30 oktober: Scandinavië XL in Nijkerk

Geen reacties // Reageer