Explore India Pass: Vlieg met 1 ticket naar meerdere Indiase bestemmingen

indiapass

Wel eens op vakantie geweest naar India? Jet Airways introduceert nu de Explore India Pass, waarmee passagiers van de Indiase luchtvaartmaatschappij op één ticket naar maar liefst 48 binnenlandse bestemmingen naar keuze kunnen vliegen. Reizen naar de mooiste en meest mysterieuze bestemmingen in India wordt nu dus eenvoudiger dan ooit.  Wie met Jet Airways of een codeshare-partner vanuit Amsterdam naar Mumbai of Delhi reist, kan vervolgens met de Explore India Pass makkelijk en flexibel binnenlandse vluchten boeken.

Jet Airways maakt het haar passagiers steeds makkelijker om op een comfortabele manier naar meerdere bestemmingen in India te reizen. Dankzij de Explore India Pass profiteren reizigers van naadloze verbindingen en het gemak van flexibel boeken. De gehele boeking, van de internationale vlucht naar Mumbai of Delhi tot de binnenlandse vluchten van en naar 48 bestemmingen, vindt plaats onder één reserveringsnummer. Hierdoor hebben passagiers een duidelijk overzicht van hun reisplan en is het wijzigen van binnenlandse vluchten zeer eenvoudig. Bovendien mogen reizigers met de Explore India Pass meer bagage meenemen. Voor binnenlandse vluchten in economy class geldt 23kg bagage en 46kg voor reizigers in Première Class. Ook genieten reizigers van korting bij vooraf boeken.

“Voor wie zoveel mogelijk wil zien en beleven in India is de Explore India Pass echt een uitkomst”, vertelt Gaurang Shetty, Whole-time directeur van Jet Airways. “Onze passagiers kunnen kiezen uit 48 unieke steden en zo hun eigen ontdekkingsreis plannen. Mét de service en comfort waar Jet Airways om bekend staat, kunnen passagiers eenvoudig de schoonheid van India ervaren”.

Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 116 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 67 bestemmingen, in India en wereldwijd.

Lees ook:Qatar Airways breidt vluchten in Azië uit
Lees ook:KLM staakt een lijndienst naar India
Lees ook:Oude luchthaven Bangkok weer open
Lees ook:KLM en Air France verhogen intercontinentale tarieven
Lees ook:Bangkok heropent oude luchthaven

Geen reacties // Reageer