Dit weekend: Brussel ontdekken


Dit weekend ben ik te gasten bij onze Zuiderburen. Ik ga Brussel ontdekken en ik mag een nieuw hotel testen. Hoe leuk is dat?

Danzep Hotels BV, de master franchise holder van het easyHotel Benelux concept, heeft de eerste Belgische vestiging van Easyhotel in Brussel geopend. easyHotel Brussel City Centre is de vierde vestiging van easyHotel in de Benelux na vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Net als in deze steden biedt easyHotel Brussel reizigers een totaalpakket in een value for money concept waar niet veel andere hotelketens tegenop kunnen: comfortabele overnachtingen en een functionele inrichting met alle benodigde voorzieningen, middenin het bruisende stadscentrum, voor een openingsprijs van slechts € 49 per nacht.

easyHotel Brussel City Centre is gevestigd in de bekende Zilverstraat ofwel Rue d’Argent in hartje Brussel. Het hotel ligt op enkele minuten loopafstand van vele hotspots zoals de Nieuwstraat, de Grote Markt, de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele en ontelbare eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Ook zijn zowel het metrostation de Brouckère als het Centraal Station op loopafstand. Het hotel heeft 107 kamers verdeeld over 8 verdiepingen en is geschikt voor zowel toeristen als zakelijke reizigers die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteit overnachting in Brussel.

Naast slapen ga ik natuurlijk ook Brussel ontdekken. Ik heb maar 24 uur, dus genoeg te zien in maar weinig tijd. Ben jij benieuwd naar mijn avonturen in Brussel? Volg mij dan via twitter of like de facebook-pagina. Ik zal uiteraard een paar mooie foto’s posten en verslag doen van dit weekend!

Lees ook:Review: easyHotel Brussel
Lees ook:See your city: New York lanceert nieuwe campagne
Lees ook:Grote Markt Brussel voorzien van gratis wifi
Lees ook:Hard Rock Café Brussel opent deuren komende zomer
Lees ook:City Night Line op zoek naar 2 fietskoppels

Geen reacties // Reageer