Kerstvakantie: Kinderen reizen gratis naar Vlieland en Terschelling

De kerstvakantie is in volle gang, tijd voor een leuk uitje. Heb je nog geen plannen? Wat dacht je van een dagje of weekend naar een Waddeneiland, samen met je kinderen? En die kids, die reizen met Rederij Doeksen gratis naar Vlieland of Terschelling.

Kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis met Doeksen naar Vlieland of Terschelling. De actie kan geboekt worden tot en met zondag 8 januari 2017 en geldt voor alle veerbootafvaarten tussen Harlingen – Terschelling v.v. en Harlingen – Vlieland v.v. in de periode van vrijdag 23 december 2015 tot en met zondag 8 januari 2017.

De actie geldt alleen bij het boeken van een retourreis en is ook geldig voor eilanders en leden van het Vaste Reizigersprogramma. De actie is niet geldig voor retourreizen met de sneldienst (ms Koegelwieck en ms Tiger).

Wil je gebruikmaken van deze actie? De gratis kaartjes is boekbaar via deze website. 

Lees ook:Kerstvakantie: Kinderen reizen gratis naar Vlieland en Terschelling
Lees ook:Herfststorm: Afvaarten sneldiensten naar Vlieland vervallen
Lees ook:Code geel: Veerdiensten Wadden uit de vaart
Lees ook:Paasstorm: Veerdiensten Wadden uit de vaart
Lees ook:Herfststorm: Vluchten geschrapt, boten uit de vaart, problemen op de weg

Geen reacties // Reageer