Uitbreiding netwerk Trekkershutten naar Duitsland en Wallonië

Het netwerk van erkende Trekkershutten in de Benelux is het afgelopen jaar uitgebreid met locaties in de Duitse Eifel en de Waalse Ardennen. Meer recreatieondernemers in het grensgebied van het netwerk melden hun verblijfsaccommodatie aan als Trekkershut.

Nieuwe overzichtskaart
Op de nieuwe Trekkershuttenkaart 2017 staan alle aangesloten locaties aangegeven met hun contactgegevens. Handig voor onderweg om altijd een beschikbare Trekkershut te kunnen vinden. De overzichtskaart is te koop via de website en in diverse reisboek- en ANWB-winkels

Lees ook:Trekkershutten al dertig jaar populair
Lees ook:Voorkom hacken: Gratis wifi op vakantie niet altijd veilig
Lees ook:Voorkom hacken: Gratis wifi op vakantie niet altijd veilig
Lees ook:(Tip) Voorkom hacken: Gratis wifi in hotel niet altijd even veilig
Lees ook:Opgelicht: Gratis wifi op luchthavens zeer onveilig

Geen reacties // Reageer