Uitbreiding netwerk Trekkershutten naar Duitsland en Wallonië

trekkershut

Het netwerk van erkende Trekkershutten in de Benelux is het afgelopen jaar uitgebreid met locaties in de Duitse Eifel en de Waalse Ardennen. Meer recreatieondernemers in het grensgebied van het netwerk melden hun verblijfsaccommodatie aan als Trekkershut.

Nieuwe overzichtskaart
Op de nieuwe Trekkershuttenkaart 2017 staan alle aangesloten locaties aangegeven met hun contactgegevens. Handig voor onderweg om altijd een beschikbare Trekkershut te kunnen vinden. De overzichtskaart is te koop via de website en in diverse reisboek- en ANWB-winkels

Lees ook:Trekkershutten al dertig jaar populair
Lees ook:Voorkom hacken: Gratis wifi op vakantie niet altijd veilig
Lees ook:Voorkom hacken: Gratis wifi op vakantie niet altijd veilig
Lees ook:(Tip) Voorkom hacken: Gratis wifi in hotel niet altijd even veilig
Lees ook:Vakantiehulp: ANWB lanceert handige app voor hulp tijdens vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>