Campoala: Nederlanders lanceren site voor het vinden van campingvakanties in heel Europa

campoala

2 weken geleden werd op de CMT Urlaubs-Messe (de Vakantiebeurs XL in Stuttgart) Campoala.com gelanceerd, een nieuw webportaal voor het vinden van campingvakanties in heel Europa.

De Nederlandse oprichters Kasper Paulusma en Hannes Hilgenkamp vinden het de hoogste tijd dat ook kampeerders op één plek vakanties kunnen vinden. Hilgenkamp: “Terwijl vakantiegangers voor hotelovernachtingen, BnBs en vliegtickets al jaren worden bediend door portalen als Booking.com, AirBnB en SkyScanner, staan de kampeerders nog in de kou. Met Campoala.com proberen we hen te helpen om overzichtelijk het aanbod aan kampeervakanties in Europa te doorzoeken en vergelijken.”

De website richt zich op de Duitse, Nederlandse, Belgische, Zwitserse en Engelse markt, en zal medio 2017 in 7 talen beschikbaar zijn in het grootste deel van Europa. De heren zijn geen onbekenden op dit gebied. In 2014 richtten Kasper en Hannes CampingScanner.nl op, waarmee ze binnen een jaar meer dan 100 campings aansloten en enthousiaste reacties ontvingen van kampeerders die op de site snel en overzichtelijk hun kampeervakantie konden vinden.

Ik heb zelf ook op de site gekeken en was verbaasd dat er nog niet eerder een site als deze was gelanceerd. De site is erg overzichtelijk en kan direct zoeken op land, regio of camping. Daarna kan je de aankomst- en vertrekdatum invoeren en binnen no time krijg je een overzichtelijke kaart en beschikbare campings in beeld. Ook is er een mogelijkheid om nog meer voorkeuren aan te geven. De informatie over de camping zijn duidelijk en ook de prijzen staan erbij. Mooi initiatief!

 

Lees ook:Genomineerden Camping van het Jaar 2016 bekend
Lees ook:ANWB Top camping: 48 Nederlandse campings krijgen predicaat
Lees ook:Stem op de ANWB Camping van het jaar 2016
Lees ook:Nieuw bij ANWB: Het Camping Voordeel Pakket 2016
Lees ook:Gocampr.com: Kamperen bij de locals

Geen reacties // Reageer