Zon-Thalys Sunshine Promotie: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk

thalys

Genoeg van de winter? Dan is het hoog tijd om zomervakantie te boeken. De Zon-Thalys brengt reizigers elke zaterdag van 24 juni tot 26 augustus naar de zonovergoten steden Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 9 februari.

Met de Zon-Thalys kunnen reizigers in alle rust, zonder file en stress, aan hun vakantie beginnen: een reisgids of boek lezen, een spelletje spelen of surfen op het internet  dankzij de wifiverbinding (gratis voor alle reizigers in Comfort 1 en Comfort 2), het kan allemaal. Tickets voor de Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf €49 in Comfort 2 en vanaf €99 in Comfort 1, voor reizen vanuit Amsterdam, Schiphol Airport of Rotterdam naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De Zon-Thalys geeft reizigers de kans om in slechts 5u41 van Amsterdam naar Valence te reizen, en in 7 uur naar Marseille.

Vroegboekers worden beloond met de Sunshine Promotie
Reizigers die hun ticket reserveren tussen 9 februari en 15 februari genieten van een extra lage prijs in Comfort 1. Dankzij de ‘Sunshine Promotie’ kunnen tickets gereserveerd worden voor slechts 75 euro. Reizigers in Comfort 1 genieten van extra diensten aan boord, zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats en internationale kranten.

Reserveringen  en dienstregeling
Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf 9 februari op thalys.com, via de Thalys app, in de stations met een internationaal loket en bij de erkende reisbureau.

Lees ook:Zon-Thalys: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk
Lees ook:Winteractie Thalys: Voordelig met de trein naar Parijs of Lille
Lees ook:Alleen op 20 mei: Alle Thalys-tickets € 20
Lees ook:Zon-Thalys: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk
Lees ook:Thalys: Extra treinen en voordelig naar Lille

Geen reacties // Reageer