Camping BuitenLand: Floortje Dessing opent eigen camping in.. Drenthe

Floortje Dessing kennen we als een echte globetrotter, altijd op reis, maakt ze de mooiste reisprogramma’s. Maar sinds een paar maanden is Floortje naast wereldreiziger ook eigenaar van een camping. En die camping ligt niet in India, Australië of Brazilië, maar in Drenthe. Afgelopen weekend opende Camping Buitenland officieel de deuren met een groot feest. .

Vorig jaar werd Floortje, samen met een paar vrienden, eigenaar van Recreatiecentrum Zandpol, vlakbij Nieuw Amsterdam. Het was een droom van Floortje om een camping te runnen. Floortje zelf zal er niet altijd zijn, maar zal er wel zo vaak mogelijk zijn.

Camping BuitenLand ligt op een terrein van 9 hectare, vlak onder Nieuw-Amsterdam tussen een zwemmeertje en een bos. Een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is en waar zelfbouwers en architecten alle vrijheid krijgen om te bouwen aan hun ideale vakantiehuis. Stuk voor stuk unieke huisjes die, als ze klaar zijn, te huur worden aangeboden op deze website.

BuitenLand is een fijne plek waar je met de familie naartoe kan, maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.De BuitenBar is het kloppende hart van de camping. Een plek die aanvoelt als een huiskamer en waar Johan en Hans de lekkerste gerechten maken. En s’avonds een drankje drinken kan hier natuurlijk ook.

De camping is daarnaast ook erg duurzaam. De camping probeert om alleen maar met duurzame bedrijven samen te werken. Zo is het bier biologisch, de verf duurzaam en werkt de camping met zonneboilers. 

 

Naast kamperen is het ook mogelijk om binnenkort te overnachten in bijzondere accommodaties. Volgend jaar zal de groepsaccommodatie ook in ere hersteld zijn. De camping organiseert diverse activiteiten, voor groepen en kampeerders.

Camping Buitenland
Stieltjeskanaal 14, Nieuw Amsterdam

 

 

Lees ook:Floortje Dessing hoopt op nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Hoera! Floortje Dessing wint Gouden Televizierring!
Lees ook:Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld

Geen reacties // Reageer