Atelier 11: overnachten in caravan in theater

Al struinende op AirBnB voor leuke appartementjes kom je soms plaatsen tegen waarvan je direct denkt: JA! Omdat ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk zijn, omdat ze dichterbij het centrum gevestigd zijn dan menig hotel, omdat het de enige beschikbare plaats is tijdens een festival of JA omdat het zo’n leuke, verrassende overnachtingsplek is. In Antwerpen vond ik het volgende: Overnachten in een caravan in een van theater. Atelier 11 was een plaats voor dans en theatergezelschappen om te oefenen. Nu staan er een aantal caravans, is er een keukentje en kun je er zelfs tangolessen boeken. Er kunnen per nacht 6 personen slapen in totaal 3 caravans. En het beste van alles? Je betaalt slechts 40 euro per nacht.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Overnachten in een Franse boomhut al vanaf 30 euro
Lees ook:Festivals wereldwijd: Lorient Inter-Celtic Festival
Lees ook:Appartementen checken via Wimdu
Lees ook:5-sterrenhotels boeken voor 35 euro per nacht tijdens HotelWeek
Lees ook:Nieuwe kampeeruitdaging nodig? Zet je tent eens op op Antarctica!

Geen reacties // Reageer