Staatsbosbeheer verwelkomt campers op kampeerterreinen

Ben jij een echte kampeerliefhebber en ga je ook deze maand nog met je camper op pad? Dan heb ik een leuke tip voor je in de aanbieding. Wat dacht je van een kampeerterrein van Staatsbosbeheer? Het kan in oktober.

Op 11 kampeerterreinen van Staatsbosbeheer zijn vanaf 1 oktober faciliteiten voor campers, zoals stortplaatsen voor douche- en afvalwater en losplaatsen voor het toilet. Deze kampeerterreinen zijn de hele maand oktober nog open, dus ook tijdens de herfstvakantie. Staatsbosbeheer heeft bovendien dit jaar 4 terreinen waar de hele winter gekampeerd kan worden.

Met de aanleg van de stortplaatsen voldoen de 11 terreinen van Staatsbosbeheer aan de top 3 van wensen van de camperaars: een stortplaats voor vuilwater + (chemisch) toilet , een vulmogelijkheid van schoon water en stroomplekken. Wil je weten waar deze terreinen met stortplaats zich bevinden? Dat kan hier.

Staatsbosbeheer heeft in totaal 25 natuurkampeerterreinen die allen op unieke plekjes middenin de Nederlandse natuur liggen. Vanaf 1 november sluiten de meeste natuurkampeerterreinen tijdelijk hun poort, behalve deze 4 winterkampeerterreinen.

Wil je ook overnachten in de natuur? Kom dan met je tent kamperen in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Een overzicht van die kampeerterreinen kan je hier vinden.

Lees ook:Nu ook Natuurkampeerterreinen in Frankrijk
Lees ook:2 nieuwe natuurkampeerterreinen erbij in juni
Lees ook:Winterkamperen in de lift
Lees ook:2 nieuwe Natuurkampeerterreinen in 2016
Lees ook:23 Natuurkampeerterreinen open in de winter

Geen reacties // Reageer