Caravana: KCK Camper en Caravan van het jaar 2016 bekend

kck
De Caravana in Leeuwarden is weer van start gegaan. Op de openingsdag donderdag werden de winnaars van de KCK/ANWB Camper en Caravan van het jaar 2016 bekendgemaakt.

De Knaus Sport & Fun 480 QL en de Bürstner Ixeo it 680 G zijn door de ANWB/KCK verkozen tot respectievelijk Caravan en Camper van het jaar 2016.

De Knaus Sport & Fun is te koop vanaf 16.259 euro.  De vernieuwde Sport&Fun is de extreemsporter onder de caravans. 20 jaar geleden werd de vorige caravan ook uitgeroepen tot caravan van het jaar. Dat is uniek en speciaal voor deze gelegenheid heeft Knaus een Caravan van het jaar pakket samengesteld. Dit is een mooi voordeelpakket bestaande uit veel gekozen en nuttige opties. Het pakket is het hele jaar geldig bij bestelling van een nieuwe Knaus SPORT&FUN. Wil je meer informatie over dit pakket? Dat kan je via deze link ontdekken. Meer weten over de camper? Dat kan hier.

 

De Bürstner Ixeo it 680 G is te koop vanaf € 70.830 en is geschikt voor 4 personen. De afmetingen zijn 699 x 230 centimeter. De Ixeo heeft als eerste halfintegrale camper met hefbed nieuwe maatstaven gezet. Nu volgt de volgende generatie van de bestseller, met een in de lengte in plaats van dwars ingebouwd hefbed. Verder volgt ook bij de nieuwe Ixeo de vorm de functie en houdt zodoende zijn stijlbepalende silhouet en gelijktijdig een maximum aan economische ruimte. Met veel bijzonderheden, die al standaard geleverd worden, voldoet de nieuwe Ixeo aan alle eisen voor een geslaagde vakantie.

Meer weten over deze bijzondere camper of wil je deze direct bestellen? Dat kan via deze website. De Caravan en Camper van het Jaar zijn nog tot en met dinsdag 26 januari op de KCK-stand op de Caravana te zien.

Lees ook:Knaus Travelino: Caravan van het Jaar 2017
Lees ook:Hymer DuoMobil B-DL 534: Camper van het Jaar 2017
Lees ook:LMC Explorer 585: KCK Camper van het jaar 2015
Lees ook:Eriba Nova: KCK Caravan van het jaar 2015
Lees ook:21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer