23-25 september: Camperbeurs Hardenberg

Heb je nog geen plannen dit weekend en ben je een echte liefhebber van campers? Dan heb ik een leuke tip voor je. Dit weekend is namelijk de jaarlijkse Camperbeurs in Hardenberg, vol met campers, primeurs en gratis campercheck.

Camperbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 september in Evenementenhal. Op deze beurs kom je exposanten op het gebied van camperaccessoires, -bouwers, -magazines, verzekeringen, nieuwe campers, occasions, technische onderdelen en voortenten tegen.

Camperbeurs Hardenberg laat je kennismaken met een aantal nieuwe producten. Zo presenteert één van de exposanten de CAMPWERK Bike. Deze aanhanger fungeert als transporter en vouwtent met tot ruim 4 slaaplekken. In de laadruimte kunnen tot twee motorfietsen of één quad meegenomen worden.

Ook zijn de Benimar Tessoro 486 en de Benimar Tessoro 440 tijdens Camperbeurs Hardenberg voor het eerst te zien voor het publiek. Naast deze bijzondere primeurs, is er tijdens de beurs meer te zien en te doen. Zo is er in de buitenlucht een demonstratie van het stoomreinigen van interieur en exterieur van een camper en een gratis campercheck.

Tijdens de korte campercheck wordt de gasdruk- en vochtmeting gecontroleerd. Ook de banden op zicht worden gecontroleerd; diepteprofiel wordt gemeten en de DOT code wordt gecheckt. Na afloop van deze campercheck ontvangt je een adviesbon van Camper Club Nederland en tevens een leuk presentje. Wil jij nu ook een gratis campercheck krijgen? Dat kan, maar aanmelden vooraf is wel noodzakelijk. Aanmelden kan via [email protected]

 

Bezoekers van Camperbeurs Hardenberg kunnen ook gratis Bewust Leven bezoeken. Deze nieuwe lifestylebeurs voor 40-plussers richt zich volledig op de toekomst met thema’s als vrije tijd, gezondheid, beauty en (t)huis en energie.

Camperbeurs Hardenberg is op 23, 24 en 25 september elke dag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn online te bestellen opwww.evenementenhal.nl/camper.

Lees ook:Dit weekend: Camperbeurs Hardenberg
Lees ook:12-14 februari: Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg
Lees ook:17-19 februari: Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg
Lees ook:16-17 april: Caravan & Camper Occasion Verkoopbeurs in Ulft
Lees ook:3-5 februari: Kampeer Totaal in Venray

Geen reacties // Reageer