Verkiezing Kampeerauto van het jaar van start

kampeerauto

De jaarlijkse verkiezing Kampeerauto van het jaar is weer van start gegaan op nkc.nl. De NKC heeft de fabrikanten en dealers gevraagd hun toppers naar voren te schuiven. De gebruikers bepalen uiteindelijk welke campers de felbegeerde titel voor 2017 krijgen.

De campers zijn ingedeeld in drie categorieën: buscamper, halfintegraal en integraal. Stemmers kunnen in iedere categorie éénmaal hun stem uitbrengen. Onder de stemmers wordt een rijopleiding voor het C1-rijbewijs verloot.

De meeste van deze genomineerden zijn te zien op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van 12 tot en met 16 oktober plaatsvindt in Utrecht. Bezoekers kunnen daar de campers dus nauwkeurig onderzoeken, alvorens ze tot een weloverwogen keuze komen. Er is dit jaar tegenover de NKC-stand een speciale stemstand met een toepasselijke stembus, waar bezoekers hun stem kunnen uitbrengen.

De uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt op De Caravana, die van 19 tot en met 24 januari 2017 wordt gehouden in Leeuwarden. Stemmen op de deelnemende modellen kan tot 1 november.

 

Lees ook:Stem op de NKC Kampeerauto van het jaar 2016
Lees ook:Longlist bekend: Stem nu op Camping van het Jaar 2018
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft thema ’100 jaar kamperen’
Lees ook:Stem op de ANWB Camping van het jaar 2016
Lees ook:Verkiezing Mooiste Hotelkamer van Nederland van start

Geen reacties // Reageer