Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Dessing gaat vanavond weer op pad in Floortje naar het einde van de wereld. Deze week reist Floortje naar de uitgestrekte wildparken van Tanzania.

Dit is het 2e seizoen van dit programma. Vorig jaar ging Floortje al op zoek naar mensen die wonen op de meest afgelegen plekken in de wereld. Ze reist naar de verste uithoeken van de aarde en legt dit allemaal vast. Zo reisde Floortje vorig jaar naar een familie die al 30 jaar totaal afgezonderd en verlaten aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland wonen. Floortje moest, om daar te komen, grote stukken lopen, door water en door modder. Ook dit werd gewoon uitgezonden en leverde prachtige tv op.

Vanavond reist Floortje dus naar Tanzania.  Hier ontmoet ze de Argentijnse Herman en Candelaria Zapp, die al bijna veertien jaar non-stop de wereld rondreizen. Dit doen ze, samen met hun vier kinderen die ze onderweg gekregen hebben, in een auto uit 1928. Na vijf continenten en met ruim 250.000 kilometer op de teller zijn ze nu in Tanzania beland, waar Floortje met ze meereist.

Overigens zijn er nu minder afleveringen van het programma gemaakt. Floortje heeft namelijk al een tijdje last van gezondheidsproblemen. Er zijn dit seizoen maar 4 afleveringen gemaakt, maar stuk voor stuk wel het bekijken waard. Mede door die problemen is Floortje dan ook gestopt met haar reizen voor 3 op Reis. Echt zonde, want ze kon altijd zo vol passie over haar reizen vertellen. Hopelijk gaat het in 2015 beter met haar.

Floortje naar het einde van de wereld, 21.30 uur, NPO1

Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld

Geen reacties // Reageer