Nieuw bij Arriva: Voordelig met de bus naar Londen

icbus

Zin om binnenkort eens met de bus naar Londen te reizen? Dan zit je straks goed bij Arriva. De vervoerder gaat namelijk vanaf 21 mei 3 keer in de week met de IC Bus van Düsseldorf via Eindhoven naar Londen rijden. En dat kan al vanaf 29 euro per persoon.

De bussen, dubbeldekkers, rijden van donderdag tot en met zaterdag naar Londen. De bus rijdt straks van Dusseldorf, via Eindhoven, Antwerpen en Calais, naar Londen. Vanuit Eindhoven ben je in 8,5 uur in hartje Londen.Terugreizen kan ook, dat kan van vrijdag tot en met zondag.   Je zal in een dubbeldekker naar Londen reizen. Er is wifi aan boord en je kan er ook voor kiezen om een plek te reserveren met extra beenruimte, altijd handig.

Het goedkoopste kaartje naar Londen kost bij Arriva 29 euro, dit is een enkeltje en vanaf Düsseldorf. De ticketprijs vanaf Eindhoven is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk lager liggen.

Het is niet de eerste internationale buslijn van de Britse vervoerder. Zo kun je met de IC Bus vanaf Eindhoven naar Antwerpen of Düsseldorf rijden. En dat al vanaf 9 euro. De IC Bus rijdt minimaal drie keer per dag tussen Antwerpen Centraal en Düsseldorf.

Wil je een stoel reserveren? Dat kan hier: IC Bus.

 

 

 

Lees ook:Nieuw bij Thalys: Goedkoper treinen van Brussel naar Parijs met Izy
Lees ook:Nieuw bij Arke: Vanaf Eindhoven naar Antillen vliegen
Lees ook:30 en 31 mei: Landelijke treinstaking Belgie
Lees ook:Voorjaarsactie NS International: Voordelig met de trein naar Europese steden
Lees ook:NS schrapt nachttrein naar Brabant

Geen reacties // Reageer