Nu bij Airbnb: Win een overnachting in de Catacomben van Parijs

Kon je eerder al een overnachting in een vliegtuig van KLM en in een skilift winnen, nu heeft Airbnb weer iets leuks voor je in de aanbieding. Je kan namelijk een overnachting winnen op een begraafplaats. En dat is niet zomaar een kleine begraafplaats in Sexbierum of Cadier en Keer, nee je kan overnachten in Catacomben van Parijs, de grootste begraafplaat ter wereld. Lees hieronder hoe jij deze bijzondere overnachting kan winnen.

Wil je Halloween net even iets anders vieren? Ontsnap dan aan de standaard verkleedpartijtjes en kom naar ‘s werelds grootste graf, de beroemde Catacomben van Parijs, de laatste rustplaats van 6 miljoen zielen.

Reis in de nacht van Halloween naar Parijs en hoor meer over de huiveringwekkende geschiedenis van dit mysterieuze ondergrondse avontuur, in dit uitgestrekte netwerk van schedels en beenderen. Geniet vervolgens van een verbluffende culinaire ervaring onder het genot van een privéconcert met de meest ongelooflijke ondergrondse akoestiek.

Voor het slapen gaan, zal een verteller je fascineren met meeslepende verhalen uit de Catacomben, die garant staan voor nachtmerries. En geniet tot slot samen met de doden van de zonsopgang. Je zult de enige levende persoon zijn die ooit wakker is geworden in de Parijse Catacomben en dat is best uniek.

Deze prijs hoort bij A Night At.. Een campagne van Airbnb. Met deze campagne wil Airbnb ontoegankelijke plekken overal ter wereld omtoveren tot eenmalige accommodaties. Zo kon je al een overnachting winnen in Galerie Lafayette in Parijs, een IKEA-vestiging in Australië en in een vliegtuig van KLM slapen.

Wil jij nu dolgraag op deze bijzondere plek overnachten? Ga dan naar deze site, laat de gastheer dan voor 20 oktober weten waarom juist jij denkt dapper genoeg te zijn om in de Catacomben te slapen.

Als je wint, dan ga je op 31 oktober naar Parijs en slaap jij, met nog 1 iemand, op deze bijzondere plek in een echt bed. En dan zijn er wel een paar voorwaarden: Als je wint, mag je geen kwade geesten oproepen, de geesten niet achtervolgen en respecteer altijd de nachtrust van de Parijzenaren.

Scared Yet?

Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Alleen bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel op de Thames
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een echte LEGO-kamer
Lees ook:Bijzondere hotels: Win een overnachting in de Eiffeltoren

Geen reacties // Reageer