Staking: Eiffeltoren al 4 dagen gesloten

Pech voor iedereen die deze week graag de Eiffeltoren wil beklimmen. De IJzeren Dame is al 4 dagen op rij gesloten. Het personeel staakt.

Het personeel van de grootste bezienswaardigheid in Parijs staakt sinds afgelopen dinsdag. Het personeel kan niet meer door 1 deur met de directie en hoopt dat met deze acties dat de directie wel naar ze gaat luisteren. Ondertussen is de toerist de dupe van deze actie.

De Eiffeltoren trekt ook in de winter veel toeristen. Dagelijks bezoeken zo’n 8.000 toeristen de toren. Vorig jaar bezochten 7 miljoen toeristen de toren.  De exploitant laat weten dat zij niet weten wanneer het personeel wel weer aan het werk gaat en biedt toeristen excuses aan voor het ongemak.

Lees ook:Zakkenrollersplaag: Personeel wil Eiffeltoren sluiten
Lees ook:Eiffeltoren viert 125-jarig bestaan
Lees ook:Eiffeltoren ontruimd
Lees ook:Eiffeltoren opnieuw ontruimd na bommelding
Lees ook:Recordaantal toeristen in Parijs

Geen reacties // Reageer