Colofon

Travel.blog.nl is een weblog voor reisliefhebbers. Jong of oud, reislustig of een droomreiziger, iedereen is welkom. Elke dag verschijnen hier een aantal nieuwe berichten over reizen. Je vindt er niet alleen het laatste nieuws, maar ook tips, tricks, grappige berichten, informatie over verschillende reisorganisaties e.d.

Travel.blog.nl wordt bijgehouden door Lianne van Veen (1987) In 2009 behaalde zij haar diploma Toerisme en Reizen. Zij heeft in het toerisme gewerkt en heeft sinds haar kindertijd al een passie voor schrijven. Zo had zij een eigen blog bij de NOS, schrijft voor hotel.blog.nl en hoopt in de toekomst voor meerdere bedrijven te kunnen schrijven.

Adverteren?

Wij bieden verschillende opties aan om uw product of dienst aan de man te brengen.

- Productreviews: Wij testen uw product uit en schrijven hier een review over. Ook prima te combineren met een prijsvraag!

Proefslapen, eten en beleven in Hotel Veenendaal

Winactie: Win je mooiste reisfoto op canvas

- Persreizen: Wij reizen naar de bestemming van uw keuze en schrijven een uitgebreid verslag met zelfgemaakte foto’s over de bestemming en de reis er naartoe. De bestemming maakt ons niets uit, wij willen de hele wereld over reizen en lezers inspireren!  Voorbeelden:

Eten en drinken in Barcelona

Wilt u een persbericht mailen, een uitnodiging sturen voor een persbezoek aan uw accommodatie of heeft u vragen over deze blog? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Tips zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Liever een advertorial of banner op (één van) de themablogs van Blog Online? Met Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie: telefoon 020 4459931.

De uitgever Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende blogs; dat aantal breidt zich nog steeds uit. Het netwerk trok in maart 2009 ruim 2,2 miljoen bezoekers. En ook dat zijn er iedere maand meer. Blog.nl is hot!