Voorstelrondje: Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe blogger

Jullie hadden vast al gelezen dat Johanna afscheid heeft genomen van deze blog. Er was dus ineens plek voor een nieuwe blogger op deze blog. En na een maand testen en schrijven, mag ik nu de blog helemaal overnemen. Maar wie ben ik dan?

Mijn naam is Lianne van Veen, 27 jaar jong en ik ben, net als Johanna, woonachtig in het mooie Friesland. Ik schrijf al van jongs af aan en het was stiekem mijn wens om ook eens iets te schrijven voor mensen die hier interesse in hadden. Dat kwam 2 jaar geleden in de vorm van een blog bij de NOS. Ontzettend leuk om te doen, maar ik wilde eigenlijks elke dag iets schrijven en dat kon bij dit medium niet. Vorig jaar zag ik de oproep staan voor een nieuwe blogger bij hotel.blog.nl, met als gevolg dat ik nu al bijna een jaar voor deze mooie blog schrijf.

Maar wat heb ik dan met reizen? Ik heb Toerisme & Reizen gestudeerd en ik heb ook een paar jaar in het toerisme gewerkt, op campings en in een hotel. Helaas werk ik niet meer in deze branche, maar het reisnieuws volg ik nog steeds en met deze blogs ben ik toch nog een beetje betrokken bij het toerisme. Tja, het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan, zullen we maar zeggen. En reizen, dat vind ik nog steeds leuk. Ik heb inmiddels half Europa gezien, was het niet op de camping in een tent, caravan of een camper, dan wel in een (budget)hotel op citytrip of op zonvakantie. Maar ik ben ook verder weg geweest en ik hoop natuurlijk nog vele mooie en interessante reizen te kunnen maken.

Maar genoeg over mij, nu verder met deze blog. Ik zal jullie dagelijks informeren over de laatste stand van zaken in de reiswereld, zowel in Nederland, maar ook zeker in het buitenland. Ik speur het internet af, lees de kranten en bladen, schrijf mijn eigen ervaringen op en ik hoop daar een mooi bericht over te tikken en op deze blog te plaatsen. Ik hoop de mensen te kunnen informeren, maar ook zeker te amuseren. Ik zal reistips geven, grappige en interessante nieuwtjes schrijven en hopelijk ook een uitgebreid verslag doen van mijn toekomstige reizen. Binnenkort zal ik eens foto’s en verhalen gaan plaatsen van de reizen die ik al gemaakt heb.

Zo, dit is weer een langere blog geworden dan ik dacht. Ik wens jullie allemaal veel leesplezier de komende tijd. Schroom niet om een berichtje achter te laten. Ook tips zijn altijd welkom. En voor Johanna, ik zal goed voor je blog zorgen.

Met zonnige groet,

Lianne van Veen

 

Lees ook:De nieuwe travelblogster stelt zich voor
Lees ook:Colofon
Lees ook:Hotel.blog.nl op zoek naar recensies
Lees ook:Fotoblog: Les Nuits Antwerpen
Lees ook:Reis mee naar Kroatie!

Geen reacties // Reageer