(Persoonlijk) Alleen op vakantie, eng of juist hartstikke leuk?

Voor deze blog heb ik je hulp nodig. Ik zit namelijk een beetje met een dilemma. Voorheen ging ik namelijk altijd met een vriend of vrienden op vakantie of kort op citytrip. Nu heb ik in september 2 weken vrij, wil ik natuurlijk op vakantie, maar is er helaas niemand anders van mijn vriendengroep vrij in die weken. Het ziet er naar uit dat ik alleen op vakantie ga en dat is toch best spannend, althans, dat denk ik.

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren als je in een vreemd land bent, je kan beroofd worden, verdwalen of ineens in het ziekenhuis belanden ( En aangezien ik onhandige Harry ben, heb ik al wat buitenlandse ziekenhuizen van binnen gezien). Nu kan je natuurlijk ook in Nederland aangereden worden door een tram of auto, dat weet ik ook wel, maar dat is toch net even anders. Alleen op vakantie brengt natuurlijk ook veel mogelijkheden met zich mee. Je kan zelf bepalen waar je heen gaat, komt denk ik makkelijker in contact met de locals en kan doen elke dag doen wat je wilt.

Ik heb natuurlijk al heel internet afgespeurd waarin iedereen zegt dat je toch minstens 1 keer in je leven op vakantie moet zijn geweest. Nu vraag ik naar jullie mening. Ben jij wel eens alleen op vakantie geweest? Welke beren op de weg kwam je zoal tegen en zou je weer alleen op vakantie gaan? Let me know, want ik ben reuze benieuwd naar alle verhalen.

 

Lees ook:Agendapuntje: Een weekje relaxen op Kos
Lees ook:Voor in de agenda: 1 augustus is Zwarte Zaterdag
Lees ook:Internet op reis is grootste prioriteit reiziger
Lees ook:Skydiven met je hond?
Lees ook:(Filmpje) Zo mooi is Costa Rica

Geen reacties // Reageer