Dit weekend: Terug naar Terschelling..

In het kader van weekendjes weg en reizen, breng ik dit weekend een bezoekje aan Terschelling. Terschelling, het eiland van de cranberry’s, het eiland van de Brandaris, van de HT-Race en het eiland van zanger Hessel. En daar mag ik weer een weekend verblijven.

Het is niet voor het eerst dat ik op dit prachtige eiland ben, voor mij zal het alweer de 10e keer zijn dat ik op dit eiland kom. Ik schrok er zelf ook een beetje van, maar de laatste keer was alweer 7 jaar geleden, dus dan mag het wel weer een keer, toch?

Wij zitten dit weekend in een appartement van Landal op West-Terschelling, Weer eens wat anders dan een caravan of tent op de camping. Ik heb het eiland nog nooit in het hoogseizoen bezocht, dus ben benieuwd hoe druk het is op het eiland. We gaan leuke dingen doen en ik zal proberen om af en toe eens een foto te plaatsen op de Travel-pagina op Facebook.

Ben je benieuwd wat ik allemaal ga doen? Like dan de pagina en de foto’s komen vanzelf voorbij.

Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Terschelling
Lees ook:Zomerstorm: Ga morgen niet met je caravan op pad!
Lees ook:Kamperen op een vlot in Flevoland
Lees ook:10 Oranje gadgets voor op de camping
Lees ook:Festival Oerol op Terschelling verkoopt 130.000 kaartjes

Geen reacties // Reageer