Filmfestival in Cannes

Wie richting de Cote d' Azur gaat deze week moet even een stop maken in Cannes. Daar is woensdagavond de 61ste editie van het vermaarde
internationale filmfestival van start gegaan. Tot 25 mei worden in de
stad aan de Middellandse Zee nieuwe films vertoond van, onder andere,
Wim Wenders, Clint Eastwood en Steven Soderbergh. Vele bekende sterren komen ieder jaar om hun films te promoten. Wie Brad Pitt, Angelina Jolie of Scarlett Johansson een keer in levende lijve wil zien, is hier aan het goede adres.

Er komen naar dit festival meer bekende mensen dan bij andere. Het is echt zien en gezien worden. Naast de celebs stikt het er nu van de journalisten en mensen die bekend willen worden. Nu heb je immers allerlei producenten en regisseurs bij elkaar. Een prima gelegenheid om te kijken of je aan hun je script kan verkopen!

Enige nadeel is dat de hotels in Cannes helemaal vol zitten tenzij je heel tijdig van te voren boekt. Wellicht dat je er al te laat bij bent en er nu alleen een dagtripje van kan maken.

Niet alleen in mei maar het gehele jaar is deze badplaats een absolute aanrader. Je kan hier heerlijk uitgaan, hebt er talloze restaurants en wie van luxe houdt, wordt hier op zijn wenken bediend. Het is een stad waar de jetset graag vakantie viert en die het hele jaar door bruist.

 

Lees ook:ADV: Berlijn in de zomer
Lees ook:Stedentrip Dublin
Lees ook:Tips om goedkoop te vliegen
Lees ook:Antwerpen promoot zichzelf als shoppingstad bij uitstek
Lees ook:Vliegen met Malev Hungarian Airlines

Geen reacties // Reageer