Coldplay tourt Europa

Met een nieuwe cd, hoort een nieuwe tour. Vandaar dat de band Coldplay vanaf september in verschillende Europese steden weer op de planken staat, onder meer in Strasbour, Lyon, Mannheim en in oktober ook in Rotterdam.

Met hun gevoelige muziek heeft de band al miljoenen harten voor zich gewonnen. Naast Engeland is de band, mede door het album X&Y, definitief doorgebroken in de Verenigde Staten. Omdat de concerten in Rotterdam binnen een mum van tijd uitverkocht zullen zijn, is het wellicht een optie om een concert bij te wonen in een van de andere steden waar de band optreedt.

 

Lees ook:Robbie Williams doet afsluiting wintersportseizoen Ischgl
Lees ook:Prijsvraag Within Temptation is nu gesloten!
Lees ook:Prijsvraag: Win de nieuwe cd van Britney Spears
Lees ook:Top 10 populaire herfstbestemmingen; Zuid-Afrika in opkomst
Lees ook:China in de toekomst populairste toeristische bestemming wereldwijd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coldplay tourt Europa

  1. Margo

    Hallo! Ontdekte vandaag je ontzettend leuke blog. Ik zal ‘m zeker in de gaten gaan houden.
    Veel succes, Margo

      /  

Comments are closed.