Leeds Loves Food Festival in Engeland

Houd je van lekker eten en wil je meteen zoveel mogelijk waar voor je euro’s krijgen? Reis dan het eerste weekend van juli naar Leeds af want daar vindt dan het Leeds Loves Food festival plaats. Hier kun je goedkoop kennis maken met allerlei toprestaurants en ook de rest van de stad zal met evenementen in het teken staan van dit feestje.

Leeds wil zichzelf met dit festival op de culinaire kaart plaatsen. En niet onterecht, want de stad barst van de leuke en lekkere restaurants. Met Jet2 kun je heel goedkoop naar deze stad afreizen dus duur wordt het daar ook niet. Verblijven kan je in een van de vele hotels. Check voor meer info even www.leedslovesfood.com.

Lees ook:Londen goedkoper dan ooit
Lees ook:Leeds nieuwe minicruisebestemming van P&O
Lees ook:Festivals wereldwijd: Festival of Lights Berlijn
Lees ook:Lissabon in het teken van de jazz
Lees ook:Bezoek het Berlin Festival of Lights!

Geen reacties // Reageer