North Sea Jazz wederom de grens over

Van 2000 tot en met 2004 kwam het Nederlandse festival North Sea Jazz naar het Zuid-Afrikaanse Kaapstad, wat is uitgegroeid tot het huidige Capetown International Jazz Festival. In 2004 trok de organisatie van het North Sea Jazz haar handen van dit festival af. North Sea Jazz heeft eveneens een festival in Curaçao, en nu trekt de organisatie wederom naar Zuid-Afrika, waar in 2013 in Durban een nieuw jazzfestival plaats zal vinden.

Voor de enthousiaste organisatie is het nog niet volledig duidelijk of het festival in oktober of november plaats zal gaan vinden. De organisatie is met name enthousiast over de locatie Durban, vanwege de goede ligging van de havenstad en de goede faciliteiten die de stad te bieden heeft.

Ben jij wel eens op een buitenlands jazzfestival geweest? Zou je speciaal voor een festival je vakantieplannen aanpassen?

Lees ook:Festivals wereldwijd: Curaçao North Sea Jazz Festival
Lees ook:Lissabon in het teken van de jazz
Lees ook:Vijf festiviteiten in de winter
Lees ook:Berlijn krijgt nieuwe dansparade
Lees ook:Festivals wereldwijd: Festival of Lights Berlijn

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “North Sea Jazz wederom de grens over

  1. Pingback: Festivals wereldwijd: Curaçao North Sea Jazz Festival | Travel