Festivals wereldwijd: Temple Bar Trad Festival in Dublin

Er even tussenuit in januari maar nog geen idee waar naartoe? Ga naar Dublin voor een van de grootste muziekfestivals die het land rijk is! In de Ierse hoofdstad wordt het Temple Bar Trad Festival gehouden, een festival met allerlei soorten, maar voornamelijk Ierse muziek. 22 t/m 27 januari staat de bekende wijk Temple Bar volledig in het teken van het festival en zijn er maar liefst 200 optredens in de mooiste historische gebouwen van Dublin.

Wie wel eens in een Ierse pub gezeten heeft kan zich de sfeer van het festival enigszins voorstellen. Maar zeg nou zelf, waar kun je beter genieten van Ierse muziek dan in Ierland zelf? Het festival wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is daarmee uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Ierland. Kijk voor meer informatie over het festival en de programmering op de website: Templebartrad.com

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Festivals wereldwijd: St Patrick’s Day Parade in Dublin
Lees ook:Top 5 restaurants Dublin
Lees ook:Festivals wereldwijd: Lorient Inter-Celtic Festival
Lees ook:Festivals wereldwijd: Circuit Festival Barcelona
Lees ook:Stedentrip Dublin

Geen reacties // Reageer