Komend weekend bierfestival in Barcelona

 

Ben je komend weekend in Barcelona en heb je nog een gaatje over? In de Catalaanse hoofdstad wordt dit weekend (11, 12 en 13 april) het Barcelona Beer Festival georganiseerd. Het is inmiddels de derde keer dat allerlei soorten bier op één plek in de stad bijeen komen om opgedronken te worden. Op het festival zijn meer dan driehonderd soorten bier te vinden, zowel van buitenlandse makelaardij als lokaal bier. Het festival wordt georganiseerd in het Barcelona’s Maritiem Museum. Om de prijs hoef je het ook niet te laten; die bedraagt slechts 7 euro. Kijk voor meer informatie op Barcelona Beer Festival.

Meer tips over wat er te doen valt in Barcelona? Kijk dan eens op de blog van mijn Spaanse collega’s, Barcelona.blog.nl, of lees eerdere blogposts over Barcelona, onder andere met mijn eigen ervaringen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Bezoek de tattoobeurs in Barcelona
Lees ook:Festivals wereldwijd: Temple Bar Trad Festival in Dublin
Lees ook:Festivals wereldwijd: Circuit Festival Barcelona
Lees ook:Voor de bierliefhebber
Lees ook:Nieuw blog vanuit Barcelona

Geen reacties // Reageer