Code oranje, sneeuw en ijzel: Minder bezoekers voor de Caravana

caravana

De Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland, is weer voorbij. Tijd om de balans een beetje op te maken. Er kwamen ruim 45.000 bezoekers naar Leeuwarden en dat zijn er minder dan vorig jaar.

De Caravana vond dit jaar plaats van donderdag 22 tot en met dinsdag 27 januari in het WTC Expo in Leeuwarden. 45.000 kampeerliefhebbers kwamen langs de kassa en dat zijn er 7.000 minder dan vorig jaar. En daar is ook een reden voor, zo was er voor vrijdagavond een code oranje afgegeven, sneeuwde het de hele nacht en hadden bezoekers daar zaterdagochtend nog last van. Pas in de middag kwam de drukte weer een beetje op gang.

Desondanks zijn de bezoekers, standhouders en de directeur van WTC Expo erg tevreden over deze editie. Jan Spoelstra, directeur van WTC Expo, laat weten: “We hebben flink tegenwind gehad door code oranje op vrijdagavond. Niemand durfde nog de deur uit. En op zaterdag kwam het pas laat op gang, dat haal je niet zo snel meer in. Daardoor zijn er wat minder mensen geweest als waarop we hadden gehoopt. Desondanks is Caravana een succes geweest, de bezoeker heeft er weer zin in, wil weer geld uitgeven en er is daardoor ook veel verkocht.”

Bron: Telegraaf.nl 

 

Lees ook:Thema Caravana 2017: Proef de vrijheid
Lees ook:Uittip: Caravana in Leeuwarden
Lees ook:21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2016 bijna volgeboekt
Lees ook:Herfststorm: Code oranje in België, NS zet geltreinen in

Geen reacties // Reageer