Droombaan in de aanbieding: 100 dagen door Gelderland fietsen

Ben jij dol op fietsen? En zoek je nog een leuk vakantiebaantje? Dan heb ik iets leuks voor je in de aanbieding.  Toerisme Gelderland is op zoek naar iemand die alle Gelderse fietspaden wil fietsen en elke dag verslag doet van de fietspaden en de vele evenementen in de provincie. En je krijgt er natuurlijk voor betaald.

De provincie Gelderland is namelijk de fietsprovincie van Nederland en telt dan ook 5.000 kilometer aan fietspaden. Toerisme Gelderland zoekt nu 1 held, 1 held die in 100 dagen 5.000 kilometer wil fietsen, dat is dus 50 kilometer per dag. Onderweg kom je bewoners en bezoekers van de streek tegen. Ook ga je langs evenementen en doet daar verslag van. Zo ga je aapjes voeren in de Apenheul en høk je als VIP over de Zwarte Cross.

Je slaapt niet in een tentje langs de weg, maar overnacht in vijfsterrenhotels en boomhutten. Je hebt je eigen blog en elke dag schrijf je een verslag, zodat de rest van Nederland ook van jouw avonturen kan genieten. Je moet dus wel een beetje kunnen schrijven en ook een beetje toeristisch ingesteld zijn.

Toerisme Gelderland zoekt iemand die sportief is en die het niet erg vind om ook eens een dagje in de regen te fietsen. Je bent boven de 18 en je bent goed in fotograferen, bloggen en video’s maken. Ook ben jij het liefst de hele dag online en ga je graag naar leuke festivals en evenementen.

En als je aangenomen bent, wat krijg je dan? Je krijgt een geweldige fiets, laptop, telefoon en onkostenvergoeding. Naast die vergoeding krijg je ook gewoon een salaris en kom jij op de leuke festivals en eet je in de beste restaurants. En heb je even geen idee waar je naartoe moet, dan wijzen je volgers je op leuke bezienswaardigheden.

En? Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Dat kan! Schrijf je dan nu in op deze pagina, zodra je jezelf hebt ingeschreven, krijg je een link in je mailbox. Klik op de link en vul je gegevens in, laat weten wie je bent en overtuig het bedrijf waarom juist jij die 5.000 kilometer wilt fietsen. Aanmelden kan nog tot 27 mei en op 1 juli gaat de tour van start. Succes!

Lees ook:ANWB Kinderfietsenplan: Doneer je fiets en help een kind in armoede
Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezin gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Droombaan in de aanbieding: New York Times zoekt wereldreiziger
Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezinnen gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:ANWB Kinderfietsenplan: Doneer je fiets en help een kind

Geen reacties // Reageer