Morgen: Midzomernachtspotten op panoramadek Schiphol

Vliegtuigspotters opgelet! Morgen is de langste dag van het jaar en daarom kun je morgen heel vroeg in de ochtend al vliegtuigen gaan spotten op het panoramadek op Schiphol.

Het panoramaterras is in de zomer normaal vanaf 07.00 in de ochtend geopend voor publiek. Maar de 16-jarige Hugo Veldmeijer, spotter in hart en nieren, had het idee om al veel vroeger op de uitkijk te staan. Hugo startte een actie via Facebook en kreeg veel steun. Hugo diende een verzoek in bij Schiphol die weer met Hugo ging overleggen. Uiteindelijk keurde Schiphol het plan van Hugo goed en morgenvroeg is het platform dus extra vroeg open.

Hoe vroeg is vroeg? Nou heel vroeg, het panoramaterras gaat namelijk al om 3.30 uur open. Hugo legt uit:  ,,Dan kan je mooie beelden maken tegen de opkomende zon en de hele dag de drukte beleven.” Ben jij nu ook een vroege vogel en een echte vliegtuigspotter en wil je ook zo vroeg op het dek staan? Dat kan! Je kan je nog aanmelden voor dit evenement door een berichtje te sturen naar Hugo en dat kan via zijn Facebookpagina. Veel plezier vannacht!

Bron: Noordhollands Dagblad 

Lees ook:Slapen op Schiphol
Lees ook:Morgen drukste dag op Schiphol van 2012
Lees ook:Reminder: Morgen drukste dag ooit op Schiphol
Lees ook:Filmpje: Wat gebeurt er met je koffer op Schiphol?
Lees ook:Zware storm: Morgen minder treinen tussen Den Helder en Zaandam

Geen reacties // Reageer