Uittip: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015 in Franse sferen

jaarbeurs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs komt eraan: van 7 tot en met 11 oktober staat de Jaarbeurs in het teken van kamperen en met het thema ‘La Douce France’ waant de kampeerliefhebber zich al vanaf de entree in het populairste vakantieland van de Nederlander: Frankrijk.

Een kopje koffie met tarte tatin, lekkere Franse hapjes, een wijnproeverij… een dagje Jaarbeurs blijkt een dagje vakantie. Naast de nieuwste campers, caravans staat het event bol van de activiteiten. Lekker nazomeren kan tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Samen nieuwe caravans kijken, wegdromen in de cabine van een glanzend gepoetste camper of gewoon een lekker dagje genieten in kampeersfeer: het kan allemaal tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De 51ste editie van het kampeer-event staat bol van de inspirerende activiteiten. Van de SelfieRoute tot het informatieve KampeerTheater, van het BuscamperPlein tot de AppSquare met handige downloads voor de slimme vakantievierder. Bovendien zijn er leuke verrassingen voor de bezoekers zoals het paviljoen met gepimpte caravans en… tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen geliefden elkaar eeuwige (kampeer-)liefde verklaren met de unieke hangslotjesactie aan de Pont des Arts die speciaal hiervoor is nagebouwd.

Kortom, genoeg te zien en te beleven op deze leuke en inspirerende beurs. Op de beurs kun je honderden merken van talloze exposanten vinden. Van campers tot vouwwagens en van campings tot voortenten, je komt ze allemaal tegen op deze beurs.

De openingstijden van de beurs zijn:

 Woensdag 7 oktober 2015: 10.00 – 17.00 uur
 Donderdag 8 oktober 2015: 10.00 – 17.00 uur
 Vrijdag 9 oktober 2015: 10.00 – 17.00 uur
 Zaterdag 10 oktober 2015: 10.00 – 17.00 uur
 Zondag 11 oktober 2015: 10.00 – 17.00 uur

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6, Utrecht

Lees ook:12-16 oktober: Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Lees ook:11-15 oktober: Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Meer dan 35.000 bezoekers voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft thema ’100 jaar kamperen’

Geen reacties // Reageer