Oktober Cruisemaand uittip: Cruise Event Amsterdam 2015

cruisemaand

Traditiegetrouw is oktober de Cruisemaand, dé maand bij uitstek om uw cruise te boeken en te profiteren van de scherpste aanbiedingen bij diverse touroperators. Heb je altijd al eens op cruise willen gaan, maar twijfel je nog of een cruisevakantie wel iets voor jou is? Kom dan naar het Cruise Event in Amsterdam en laat je verrassen!

Op 17 en 18 oktober vindt het grootste Cruise Event plaats in de Passenger Terminal te Amsterdam. Droom je wel eens over de Caribische eilanden? Zeilen langs de Turkse kust? Met het gezin een city trip maken of met vrienden een wereld cruise maken? Alles is mogelijk en alle bestemmingen over de hele wereld zijn te vinden op het Cruise Event.

Wat is er te doen tijdens het Cruise Event?

  • Alle nationale, internationale rederijen en touroperators zijn aanwezig op het event om je te informeren over de alle mogelijkheden.
  • Je kan vragen stellen aan de reisspecialisten, je droomreis op maat samenstellen en zelfs direct je reis boeken!
  • Wil je liever orienteren? Tijdens verschillende presentaties wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen.
  • Wat zijn de trends op het gebied van Cruisevakanties?
  • Scheepsbezoeken plannen
  • Kans te maken op mooie reizen.

Op zondag 18 oktober ligt tijdens het event een 260 meter lang Cruiseschip van P&O Cruises. Tijdens het Cruise Event kunt u via het promenadedeck dit schip van dichtbij bekijken! Kijk op de pagina Informatie voor alle acties welke plaatsvinden tijdens het event.

Holland America Line Cruise Experience

Holland America Line gaat het land door! Bezoek tijdens het Cruise Event in Amsterdam de Holland America Line Cruise Experience, waarbij u alles kan ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij met een Nederlands tintje. Van boeken tot boarden.. Ook komt u alles te weten over het allernieuwste schip welke op dit moment gebouwd wordt in Italië, het ms Koningsdam.  Hét moment om u te laten inspireren voor 2016 en al uw gedachten te laten varen!

Cruise News Lounge

Een speciaal podium is gereserveerd voor de nieuwste schepen, welke in 2016 te water gaan. In de speciale ‘Cruise News Lounge’ vertellen verschillende vertegenwoordigers van de rederijen over de noviteiten van deze schepen en kunnen bezoekers direct vragen stellen. Cruisereiziger Miriam maakt dit podium mogelijk. Op Cruisereiziger.nl lees je het dagelijkse cruisenieuws, informatie over havens, blogs en verslagen van scheepsbezoeken. Klik hier voor het programma van de Cruise News Lounge.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of jij nu een wereldcruise wilt maken, een riviercruise, langs de Griekse eilanden wilt varen of een city trip, je vindt alle informatie op het event. Nieuwsgierig of een vakantie op zee iets voor jou is? Kom dan langs in de Passenger Terminal te Amsterdam en wie weet wordt dit wel de start van jouw droomreis! Op zondag 18 Oktober kan je zelfs tijdens het event een 260 meter lang Cruiseschip van P&O Cruises van dichtbij bekijken!

Dit is het overzichtelijke vakantie evenement waar de Cruise specialisten en Rederijen de tijd voor je nemen! Wil je liever alles rustig op je in laten werken?Schuif dan aan bij de presentaties en films waar je rustig kunt orienteren en welk land of schip de meeste indruk op je maakt.

Openingstijden Cruise Event
Zaterdag 17 oktober :10.00 – 17.00 uur
Zondag 18 oktober :10.00 – 17.00 uur

Locatie
De Passenger Terminal, Amsterdam
Pietheinkade 27, Amsterdam
Tickets, inclusief 50% korting, koop je hier.

Lees ook:22-23 oktober: Cruise Event, Passenger Terminal Amsterdam
Lees ook:1-10 februari: Cruise10daagse bij CLIA
Lees ook:24 & 25 oktober: Verre Reizen Event Den Haag
Lees ook:29-30 oktober: Scandinavië XL in Nijkerk
Lees ook:Ultieme Reizen: Voordelig cruisen met Holland America Line

Geen reacties // Reageer