11-12 maart: Win een gratis week camperhuur bij Noorderzon Campers

Heb je nog geen plannen voor volgende week en ben je nog op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper? Dan heb ik een leuke tip voor je! Noorderzon Campers in Wolvega bestaat namelijk 5 jaar en geeft een groot jubileumfeest. En je kan tijdens dit feest ook nog iets winnen.

Dit jaar bestaat Noorderzon Campers 5 jaar. Daarom wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart een groot jubileumfeest georganiseerd in Wolvega. Het bedrijf nodigt iedereen uit om dit feest met ons mee te vieren. En kom jij op dit feestje, dan maak je kans op een week gratis camperhuur. En wie wil dat nou niet?

Iedereen die op deze 3 dagen het bedrijf bezoekt, maakt kans op een unieke prijs: 1 week gratis in één van de campers van Noorderzon op vakantie.
Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen en zo ding je mee naar deze prachtige hoofdprijs! Heb je al een camper? Niet getreurd, je kan de hoofdprijs ook inruilen voor een waardecheque van 500 euro.

Maar er is meer te beleven tijdens dit jubileumfeest. Zo kun je meedoen aan een aantal workshops, je camper laten checken voor weinig geld of gewoon een camper kopen met korting. Benieuwd naar het volledige programma en de inhoud van de workshops? Dan lees je hier.

 

Lees ook:3-6 november: Voordelig een camper kopen tijdens de Camper Outlet
Lees ook:Dit weekend: Voordelig een camper kopen tijdens de Camper Outlet
Lees ook:Gratis met de camper door de USA
Lees ook:Dit weekend: Vier de natuur tijdens Fête de la Nature
Lees ook:16-17 april: Caravan & Camper Occasion Verkoopbeurs in Ulft

Geen reacties // Reageer