Toch geen Koninginnedag: Bedrijf organiseert feest voor toeristen met oude reisgidsen

Jaarlijks kom je op 30 april in Amsterdam nog toeristen tegen, die denken dat zij een enorm feest mee gaan maken en voor de gelegenheid al helemaal oranje gekleed zijn. Groot is de kater als blijkt dat het feest al geweest is, omdat de toeristen nog een oude reisgids in de kast hadden liggen. Een reclamebureau komt deze toeristen nu tegemoet en organiseert morgen een feest voor ze.

Elk jaar duiken er nog steeds een heleboel toeristen op die denken dat het op 30 april nog steeds Koninginnedag is. Ze staan vertwijfeld op Schiphol of vragen bij de VVV waarom het zo stil is in de stad. Reclamebureau Sid Lee Collective kan het leed niet meer aanzien en heeft nu een groot feest voor deze toeristen georganiseerd.

Medewerkers van het bureau flyeren morgenochtend op Schiphol, wacht eventuele oranjefans op bij de aankomsthal en gaan ook in Amsterdam op Centraal Station op zoek naar die ene verdwaalde oranjefan. De medewerkers leggen uit dat het toch geen Koninginnedag is, maar stuurt ze wel naar een grote oranje uitgedoste boot op het Stationsplein. Op de boot zal het 2 uur lang 1 groot feest zijn.

Op de boot is plek voor 40 toeristen. Alleen toeristen die ook echt kunnen aantonen dat ze speciaal voor Koninginnedag naar Amsterdam zijn gekomen, mogen op de boot. Alle andere toeristen en Amsterdammers mogen op de kade blijven. Of er veel Koninginnedagtoeristen naar Amsterdam komen, weet niemand.

Lees ook:Oeps: Toeristen met oude reisgidsen willen Koninginnedag vieren in Amsterdam
Lees ook:Openbaar vervoer Koninginnedag
Lees ook:Klaar voor het EK!
Lees ook:Reclamebureau zoekt eigenaresse gevonden SD-kaart
Lees ook:Dit weekend op vakantie? Weinig tot geen treinverkeer van en naar Schiphol

Geen reacties // Reageer