Dit weekend: Drukte op de weg door evenementen

Ga je dit weekend al op vakantie? Let dan goed op, want door diverse evenementen verwacht de ANWB drukte en files op diverse wegen.

Op de Brouwersdam in Zeeland is vrijdag 1 en zaterdag 2 juli het Concert at Sea. Daarvoor wordt de Brouwersdam N57 afgesloten. Van vrijdag 1 juli 19.00 uur tot zaterdagochtend 04.00 uur en van zaterdagmiddag 12.00 uur tot zondagochtend 04.00 uur moet het verkeer omrijden via de N59. Druk wordt het op de N59 knooppunt Hellegatsplein – Zierikzee en de N215 Ouddorp – Stellendam.

Door het Nederlands kampioenschap ploegentijdrit wielrennen is de Houtribdijk N302 tussen Enkhuizen en Lelystad zaterdagavond 2 juli in beide richtingen dicht. De afsluiting is vanaf 19.30 uur tot 22.45 uur. Het verkeer moet dan via Amsterdam omrijden.

Op de wegen ten zuidoosten van Amsterdam wordt het zaterdagavond 2 juli druk vanwege bezoekers van Sensation in de ArenA. Vooral op de A1 tussen Diemen en Muiden, op de A2 bij Ouderkerk a/d Amstel en op de A9 bij Diemen.

Tot en met 3 juli is het op de wegen in Groningen naar en rond Delfzijl een stuk drukker dan normaal. Dat heeft te maken met bezoekers aan het evenement DelfSail. Vooral donderdag 30 juni wordt het druk. Dan komen de meeste schepen aan in de haven van Delfzijl en ‘s avonds is er een concert van Kensington.

Lees ook:Dit weekend: ANWB waarschuwt voor files door evenementen
Lees ook:DelfSail 2016: Arriva komt met actieticket en aangepaste dienstregeling
Lees ook:Vakantiedrukte op de Nederlandse wegen
Lees ook:Drukte op de Nederlandse wegen
Lees ook:Dit weekend: Files door paasverkeer

Geen reacties // Reageer