Dit weekend: Thailand Grand Festival in Den Haag

thailand

Ben je een groot fan van Thailand? Dan heb ik een leuke tip voor je! De Royal Thai Embassy in Den Haag en de Thaise gemeenschap in Nederland organiseren vandaag en morgen wederom het Thailand Grand Festival op het Plein in Den Haag.

Dit weekend evenement zal de Thaise cultuur en tradities van verschillende vormen voorzien; Het wereldberoemde Thaise “street food” fair presenteren vers bereide Thaise hartige gerechten en snoep, Thaise drankjes en bieren, optredens van Thaise traditionele en hedendaagse muziek en dans, demonstratie van zelfverdediging kunst “Muay Thai”,Thaise spa via de traditionele stijl van massage voor therapeutische en ontspannende doeleinden, Presentatie van Thaise producten en ambachten en nog veel meer activiteiten! Kortom, genoeg te doen voor de Thai-liefhebber.
Na het succes van de edities van 2014 en 2015, welke in Den Haag waren georganiseerd, wenst de Ambassade deze ervaring te vernieuwen en nodigt de Hagenaren, het Nederlandse Publiek, uit, evenals geïnteresseerde bezoekers, om de komst van de zomer dit weekend in stijl te vieren! Dit is de beste kans om de Thaise gemeenschap in Nederland te leren kennen via haar gezamenlijke activiteiten en de beroemde Thaise gastvrijheid en vrolijkheid te ervaren.
Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis!

Lees ook:Olympic Experience: NS lanceert ticket en spoorlijn naar Scheveningen
Lees ook:Goedkoop vliegen vanuit Bangkok naar diverse bestemmingen in Azië
Lees ook:Opnieuw ‘negatief reisadvies’ voor Bangkok
Lees ook:Dit weekend naar Den Haag? Ga met het OV naar het centrum
Lees ook:Reisadvies Thailand aangescherpt na aanslagen en oplopende politieke spanningen

Geen reacties // Reageer