30 augustus-4 september: Hiswa te water

hiswa

Gek op boten en wil je nog een boot kopen? Vanmorgen is de HISWA te water 2016 feestelijk geopend. Watersport- en bootliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

De HISWA te water duurt nog tot en met zondag 4 september en vindt plaats in Amsterdam Marina. De openingsdag van HISWA te water stond dit jaar in het teken van de Olympische spelen. Marit Bouwmeester opende de beurs en gaf daarna een signeer sessie voor de aanwezige watersportfans. Bezoekers kunnen de rest van de week zich ook nog een Olympische watersporter wanen. Met een VR experience kunnen zij op het surfboard van Dorian van Rijsselberghe staan. Daarnaast is ook de wedstrijdsport (Eredivisie Zeilen en de Q-cup) aanwezig.

De HISWA te water 2016 brengt de grootste collectie Nederlandse jachten en een breed aanbod internationale merken bij elkaar. Er liggen zo’n 250 nieuwe boten afgemeerd in Amsterdam Marina. Samen met een boordevol activiteitenprogramma maakt dat de HISWA te water tot een heerlijk dagje watersport aan het IJ.

De HISWA te water duurt nog tot en met zondag 4 september 2016 en vindt plaats in Amsterdam Marina, direct bereikbaar met de gratis pont van Amsterdam CS naar de NDSM Werf. Openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 18.00 uur. Toegangskaarten zijn online met korting te bestellen en tijdens het evenement ook aan de kassa.

Lees ook:8-12 maart: HISWA Amsterdam Boat Show 2017
Lees ook:16-20 maart: Hiswa Amsterdam Boat Show
Lees ook:Prijsvraag: Win een Raft Experience in Dutch Water Dreams
Lees ook:Uittip: SAIL Amsterdam
Lees ook:Singlereizen Elba – singlereis Elba reizen voor singles naar Elba in Italie

Geen reacties // Reageer