Thema Caravana 2017: Proef de vrijheid

Het duurt nog een tijdje, maar van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 giet it wer oan. De grootste en populairste kampeerbeurs van Nederland strijkt dan weer neer in het WTC Expo Leeuwarden. Dit jaar was het thema Droom Verder. Het thema van volgend jaar is inmiddels ook bekend. Het thema van de Caravana 2017 is Proef de vrijheid.

Als je kampeerliefhebbers vraagt wat hen zo aantrekt in het kamperen, is het antwoord meestal: “De vrijheid.” De vrijheid om te gaan en staan waar ze willen, de vrijheid om een omgeving op te zoeken en ook weer achter zich te laten als het er te druk is of als het slecht weer is.

Zodra je tijdens Caravana 2017 het WTC Expo binnenloopt, zul je direct dat gevoel van vrijheid ervaren. Door de geuren, de kleuren en de beelden zou je al bijna denken dat het vakantie is. Het thema krijgt op verschillende manieren vorm: zo is er het Europaplein waar campings uit heel Europa zich presenteren en waar ook allerlei lekkere hapjes en drankjes te koop zijn. Je kan in alle vrijheid een toer door Europa maken en ongerepte plekjes en opvallende kampeeroorden ontdekken.

In 2016 ontving de Caravana ruim 48.000 bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 45.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland.

Lees ook:Uittip: Caravana in Leeuwarden
Lees ook:21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Thema Caravana 2016: Droom verder
Lees ook:Caravana 2016 bijna volgeboekt
Lees ook:22 – 27 januari: De Caravana in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer