29-30 oktober: Scandinavië XL in Nijkerk

Onder het motto “Beleef het beste van het Noorden” kunnen Scandinavië fans kunnen zich een weekend lang onderdompelen in hun favoriete landen op het evenement Scandinavië-XL.

In Hart van Holland in Nijkerk wordt op zaterdag 29 en zondag 30 oktober het meest complete Scandinavië event van Nederland gehouden. Alle facetten van de noordse landen komen aan bod: mode, interieur, outdoor, design, bijzondere reizen, sieraden en culinaire producten.

Tijdens dit evenement kun je hier alles vinden wat het noorden van Europa zo speciaal maakt. Er zijn tal van lezingen, presentaties, workshops, kinderactiviteiten en muziek. Ontmoet diverse touroperators, zoals Voigt Travel of neem een kijkje bij de stand van Nordic Vision Fotoreizen.

Wie eenmaal in Scandinavië is geweest wil er meer van weten. “Beleef het beste van het Noorden” op Scandinavië-XL en ontdek alles over de Noordse regio, dus ook Finland, IJsland, de Baltische staten.

Het Scandinavië event beleeft dit jaar zijn 5e editie. Een heerlijk food, travel, shop en lifestyle weekend voor Scandinavië liefhebbers.
Ook Estland is vertegenwoordigd en zo kunnen de bezoekers van het Scandinavië event twee vliegtickets winnen Amsterdam-Tallinn of Brussel-Tallinn!

Scandinavië XL
29-30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Hart van Holland, Nijkerk

Lees ook:Oktober Cruisemaand uittip: Cruise Event Amsterdam 2015
Lees ook:22-23 oktober: Cruise Event, Passenger Terminal Amsterdam
Lees ook:Dit weekend: USA Go Wild in Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Holland Travel Ticket: Met 1 OV-kaart voordelig door heel Nederland reizen
Lees ook:24 & 25 oktober: Verre Reizen Event Den Haag

Geen reacties // Reageer